Logo_Hout-van-je-Stad

ACHTERGROND

Door zijn voorliefde voor hout, architectuur, vormgeving, geschiedenis, en het ‘altijd zelf willen maken’ zag Tom in 2014 met lede ogen aan hoe prachtige stadsbomen als houtsnippers eindigden. Een verlies van mooi hout en een bijzonder verhaal. Om stadsbewoners iets terug te geven van dit bijzondere hout bedacht hij de Stadsplank,  waarmee hij de basis legde voor Hout van je Stad. In de loop der jaren groeide zijn eenmanszaak uit tot een team van meubelmakers, historici, zagerijen, drogerijen en boomverzorgers. Een netwerk dat hij persoonlijk heeft opgebouwd en waar hij trots op is. Met hen zorgt hij voor de realisering van grote en kleine projecten door heel Nederland en een nog altijd groeiende lijn producten van lokaal hout.

CONTACT

Wij houden van persoonlijk contact, heldere communicatie en  samenwerkingen met een vervolg. Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Mail info@houtvanjestad.nl of bel ons. Of kijk op de pagina met Veelgestelde vragen. Langskomen bij onze werkplaats in Amsterdam op de Slimmeweg 2 kan ook, maar graag op afspraak.

 

BEDRIJFSGEGEVENS

HOUT VAN JE STAD

Slimmeweg 2

1066 EV Amsterdam

e-mail: info@houtvanjestad.nl

Telefoon: 06-15208073

 

Kamer van Koophandel: 54448816

Bank: NL41 TRIO 0338 5781 88